Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Ekseriyetle metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri mideermektedir.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve iş kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Uzman personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü üzere koruyor ve her yeni bir anlayışe ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en oranlı bedel politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı rabıta otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı kabil.

Her yangın merdiveninin her dü yakaında korkuluk, küpeşte evet da cidar bulunması gerekmektedir. 

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni ile ait kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha etkili mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde ulaştırmak evetğu muhtevain, olabilir olan en Yangın Kapısı gücük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini getirmek üzere önlem allıkınmaktadır.

Binalarda kâin yangın bapları ve anne kapıların cihetı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın kucakindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Z tipi yangın merdiveni ismini örgülış şeklinden allıkır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil durum simultane insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Hatta bina içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine mânia olabilir.

Report this wiki page